Vinststatistik

Det är väldigt svårt att på rak arm säga hur många som har vunnit på bingo eftersom det är ett spel som dagligen föder väldigt många vinnare. Det finns inte någon statistik på hur många spelare det finns. Däremot kan det vara fördelaktigt att noga studera ur ett eget perspektiv. Så om man spelat under en längre tid kan man göra analyser kring vilket spel som är bäst för plånboken. Vissa spelare har otroligt svårt för att vinna, medan andra spelare har väldigt enkelt. Det handlar i grunden om tillfälligheter i livet.

Vilka vinner på bingo?

Det finns många olika meningar kring vem det är som vinner på bingo. Det finns dem som anser sig ha fått en spelgåva av gud, medans andra menar att det bara är tur hela tiden. Dock känns det som att de mest logiska svaret i denna frågan är följande: Den som har vunnit är en av dem som har spelat. Men andra ord så måste man spela och satsa för att vinna.

Vilka har vunnit mest?

I Skandinavien år 2010 delade Mariabingo.com ut en rejäl jackpot. Då var det nämligen en jackpot som fått ligga och puttra under en längre tid. Vinsten blev hela 1,3 milj kronor vilket är väldigt mycket med tanke på insatserna som görs när man spelar bingo. Ingen människa har någonsin vunnit en så pass hög vinst genom att bara spela bingo. Mariabingo hade det förra rekordet innan dess och slog med andra ord sitt eget rekord i Skandinavien. Mäktigt!

I världen är den högsta vinsten på bingo någonsin en vinst som två kvinnor från Storbritannien år 2008. De hade varit och spelar bingo i Wales och bestämde sig tidigt för att dela på alla vinster. De började spela på ett bingospel som var kopplat till flera olika bingospel för att just vara anslutna till jackpotten. vinsten de kammade hem var otroliga 14 miljoner kronor. kvinnorna firade långt in på natten och blev ihågkomna av den lilla byn.

Vinna mycket pengar?

Om man är fast besluten om att man vill bli miljonär genom att spela så måste man våga chansa lite ibland. En av dessa chansningar är exempelvis att man kanske sätter in en summa och spelar på jackpotten. Ska man vinna rikligt med pengar så är det jackpotten man behöver komma åt när man spelar bingo på nätet. Det finns även andra spel som kan generera, men om det ska vara ett spel som är helt utan förkunskaper så är det trisslotter, lotto, eller bingo som rekommenderas.

Om man vill göra detta via ett spelbolag så kan man dessutom hämta hem en riktigt bra bonus. bonusen varierar beroende på vilket spelbolag man väljer att spela med. Idag finns där dock många spelbolag som erbjuder både en sportsbook, samt ett casino. På så sätt kan man variera spelandet efter känslan. Skulle det exempelvis vara så att man inte har turen med sig när man spelar bingo så kan det vara rena drömmen att växla spelkategori helt.

När man spelar med pengar så ska man alltid visa en enorm respekt. Att vinna på bingo på nätet är otroligt svårt och det är därför det kallas just för jackpott. Att vinna en jackpot är det få i världen som kan titulera sig som. Men däremot står det klart att man måste våga satsa för att vinna. När man spelar på nätet så ska man aldrig spela för pengar man inte har råd att förlora. Dessutom ska man aldrig försöka vinna tillbaka tidigare förluster. Man ska spela för att man gillar spänningen och för att man tycker det är kul.